De coöperatie

Samen zijn we tot veel in staat

Energie Coöperatie Meierijstad is de officiële naam van Meierijstad Energie. Is er voor alle bewoners van de 13 deelgemeenten waaronder Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode. In de coöperatie zijn verschillende werkgroepen actief zoals zon en wind. We staan ook dicht bij de bewoners met de inzet van onze energiecoaches en het sociale straatproject “Beppen” om het energiebewustzijn samen met je buren te vergroten. Dit alles om te komen tot een duurzaam Meierijstad.

Samen zijn we tot veel in staat.

 

Nieuwsflits

Nieuwsflits

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsflits. Lidmaatschap is hierbij niet nodig. Meierijstad Energie werk alleen maar met vrijwilligers. Ze zijn vaak actief in een werkgroep. We ontvangen geen subsidie en willen de uitgaven zo beperkt mogelijk houden. Daarom vragen we inwoners om lid te worden, voor maar 10 euro per jaar. Het is niet zo veel maar voor ons wel belangrijk, niet alleen om activiteiten te kunnen financieren maar ook omdat we het zien als een blijk van waardering voor wat we als coöperatie doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lidmaatschap
Algemene ledenvergadering

Onze leden worden twee keer per jaar uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering. In een formeel gedeelte worden onder meer de jaarrekening en bestuursstukken besproken. Het tweede deel van de avond staat in het teken van iets informeels: een presentatie, spel of discussie.

Veel gestelde vragen (en antwoorden)

Bekijk de veelgestelde vragen, met uiteraard de antwoorden.

Beëindigen lidmaatschap

Beëindigen lidmaatschap

Jammer dat u het lidmaatschap opzegt. Hopelijk wilt u ons laten weten waarom u tot deze beslissing bent gekomen. Uw uitschrijving geldt met ingang van het volgende kalenderjaar.